dijous, 4 d’octubre del 2007

La peixera

Qui no té feina el gat pentina, i com que jo no tinc gat em dedico a passar l'estona fent vídeos i música ... i ara t'entretens a fer proves, ara acceleres, ara passes la cançó marxa enrera, en fi, el que tingui a l'abast per fer.Avui us porto una peixera diferent, que diuen que van bé per relaxar-te si te les quedes mirant.És una vista accelerada dels núvols des de la finestra de casa, mitja hora comprimida en poc més de 40 segons ...


6 comentaris:

Anònim ha dit...

hola nin, molt maco el blog aquest i molt interessant, m´ha impactat els usb amb forma de sushi, si més no curiosos.ens veiem el dissabte

Anònim ha dit...

Si vols pentinar els meus gats, vine de tant en tant per casa, que no és cosa fàcil... Als meus no els hi agrada gaire.. no és que tinguin nusos, és que els hi queda el pèl mort enganxat i els hi va caient al seu ritme i deixen la casa guapa... En fi, que està molt bé aquestes coses que fas per passar el temps,,, altres es mengen els mocs i no entretenen a la penya com ho fas tu!! :)

cargol ha dit...

De moment, i coneixent com coneixeu la meva simpatia en general per les mascotes, m'estimo més continuar fent això, però gràcies per l'oferiment, el tindré en consideració com a oferta laboral..

Unknown ha dit...

ei, realment va ser bona idea això d'internet, et veig molt posat i dominant el terreny :-)

m'ha agradat aquest video accelerat, m'ha recordat aquella peli, smoke, que va escriure el Paul Auster i en la que un estanquer cada dia fa una foto del que es veu des de fora de la seva tenda, això durant molts anys...esta bé la peli, l'has vist?

animus i adelante (català del Pompeu)

cargol ha dit...

Doncs no t'ho perdis, que aquí és tot original, les imatges i la música!!! ;·)

PD: per desgràcia meva és una de les 254 pel·lícules que tinc pendents de veure.

Unknown ha dit...

atenció amb el xiquet...

http://www.youtube.com/watch?v=S0JJmwq7KXQ