dimarts, 9 d’octubre del 2007

El llapis

Tot i que a priori aquest estri de fusta i farcit de grafit es va dissenyar per poder escriure sobre una superfície regular i preferentment plana, i d'aquesta manera recollir i transmetre un seguit de coneixements a través del temps, aquest objecte universal té moltes altres utilitats desconegudes per la majoria de la gent, i avui en repassarem algunes, tot i que potser no les més importants, si algunes destacades:

  1. Rascar-se qualsevol part del cos, amb preferència par algun orifici, ja que la seva peculiar forma cil·líndrica en facilita enormement aquesta tasca.
  2. Remenar el cafè en el cas que tinguem els dits bruts o no gaudim d'un altre invent revolucionari com la cullera (Nota: és altament desaconsellable realitzar les dues operacions de forma consecutiva, ja que en el cas que utilitzem el llapis, per exemple, per rascar-nos l'orella, hi podria haver un sobreexcés de cera en el cafè o una aportació innecessària de cafè a l'orella en el cas que l'ordre fós l'invers).
  3. Com a bastonets per menjar a l'estil oriental, sempre i quan el llapissos (noti's que ho dic en plural, perquè amb un de sol seria impossible recollir l'aliment del plat) tinguin la longitut suficient i/o específica per a aquest objectiu.
  4. Escriure missatges de mòbil per a la gent que té els dits massa butifarrons per aquestes tecles tan petites i els és impossible que el lector que els reb entengui res del que s'ha escrit.
  5. Punxar les escopinyes al vermut del diumenge, sempre i quan es faci per l'extrem adequat i aquest estigui prou esmolat per permetre que l'aliment en qüestió quedi adderit al llapis (Nota: aquesta hàbil tècnica pot aplicar-se a múltiples aliments com ara olives farcides d'anxova, "tacos" de formatge o croquetes.No és aconsellable per aconseguir sindries o melons).
  6. Com a substitutiu del tabac per als que han deixat de fumar i necessiten algun objecte a la boca o entre els dits per relaxar-se i no agredir fisica o verbalment les persones que els envolten.
  7. Treure les teranyines que s'hagin anat formant en els racons superiors del menjador o de qualsevol de les habitacions de la casa.
  8. Rebobinar les cintes de cassette quan s'estan acabant les piles del walkman o quan no es disposi de cap objecte mecànic propulsat per energia externa i destinat a aquesta funció específica.
  9. Construir una Torre Eiffel a escala 1:100 per a tenir com a decoració a l'entrada de casa i sorprendre les visites en el moment d'obrir la porta (Nota: per a aquest projecte específic no en farem prou amb un sol llapis, i tots els que utilitzem per a la fabricació hauran de ser d'un sol ús).
  10. Com a antenes simulades per a una disfressa de formiga.
  11. Posa aquí la teva idea.

4 comentaris:

set sota zero ha dit...

Apunto l'ús tradicional de picar-los rítmicament contra una taula simulant ser bateria d'un grup heavy.

cargol ha dit...

C***'* la p***!!!! (maleït sigui!!!!), aquesta se m'ha escapat!, això em passa per escriure a les 9 del matí quan les neurones encara no s'han despertat!

Anònim ha dit...

t'has oblidat... i es evident perque.... de que es ideal per fer-se un monyo!!!! jujuju...
t'haig de dir que a part de dibuixar... per lo que he fet servir mes vegades un llapis... es, ups! era.. per rebobinar cassettes!! quins records....

andreuplujaineu ha dit...

Jo he fet servir un llapis perkè la gata joveneta que tenia deixés de cridar; (perdoneu,xisclar) com una cantat de trash metal, durant el seu estimat i llarg període fèrtil. Ja ho sé, és una mica estrany, però si l'haguéssiu sentida desde les 9 del matí fins les 5 dela matinada, també ho haguéssiu fet. Masturfília?? jeje

Un altra utilitat ke li he donat és com a objecte de circ. Com si d'un malabar és tractés m'he arribat a passar hores intentant fer girar el llapis 360º entre dos dits de la mà. Quant ho vaig aconseguir,( que al principi no és fàcil, no us penseu); vaig provar de augmentar el tamany del gir... i així anar fent. És una bona manera de matar el temps durant les classes d'anglès de Batxillerat(putu llapis!!sense ell ara em faria entendre en akest món angló)