dijous, 30 d’agost del 2007

Núvols tòxics

N'hi ha molts que es queixen que determinada gent fa una certa olor ... diguem-ne ... desagradable. Quan es creuen amb ells o se'ls troben al tren o a l'autobús ho qualifiquen d'experiència traumàtica i ho expliquen a totes les amistats com si haguéssin sobreviscut a un experiment del doctor Mengele.Però molt sovint, massa sovint, queden silenciades altres "trobades" tan o més nocives, a les que la majoria de mortals no hi dóna importància: els núvols de colònia, perfums i altres derivats sota els que s'amaguen individus als qui la resta de la humanitat els importa un pitu.Els innocents que ens veiem afectats per aquesta arma química de destrucció massiva patim irritació a les fosses nassals i als ulls, i en alguns casos fins i tot s'han produït pèrdues de consciència i desmais.
La teoria de la conspiració també envaeix la rumorologia en aquest cas.On són els grups ecoloxistes que lluiten pel medi ambient? Perquè amaguen els governs la potencial toxicitat d'aquests productes? Tan poderós és el lobby del perfum que ningú s'atreveix a sancionar els senyors Nenuco o S3? Perquè es permet la venda lliure (fins i tot als menors!) i se'n fomenta el seu ús?.Massa preguntes sense resposta.
Sigui com sigui, des d'aquestes humils linies denuncio la impunitat amb la que algunes persones es banyen (literalment) en litres de colònia, preferentment barata, i passegen pels nostres carrers i places deixant darrera seu un núvol tòxic de conseqüències imprevisibles.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

lo mes terrible de tot es la barreja de colonia, maquillatge i tabac!!!! Es per caure en rodó i sobretot de bon mati... jo sempre me'n trobo a una que tela,,, i es la seva manera de dir bon dia,,,,,

cargol ha dit...

Si senyora, bon dia i que mori ràpidament per inhalació de gasos!

Per això recomanaria a TOTHOM que sortís de casa amb la màscara antigas dins la bossa per si de cas (mira, m'ha sortit un rodolí i tot...)

Unknown ha dit...

perdó, perdó ...

no hi ha res millor que un raig de S3 (o d'altres varietats barates de colònies tipus Nenuco, Puig o Fa) després d'una dutxeta, apa, ben fresquet que et quedes home...

cargol ha dit...

Si, si...que se't veu el plumero, intoxicador!!!

Si vols estar fresquet després de la dutxa posa't un parell de glaçons dins els calçotets, ja veuràs que bé que van!!!

Si com a mínim em diguessis que gastes Chispas o Don Algodón, encara tindries un pase...bé et deixo que és tard i he d'anar a fer-me les fregues de Floyd.