dimecres, 29 d’agost del 2007

L'Efecte Tom Jones

Dins de la medicina moderna, i en concret dins els camps de la psicologia i la motricitat (=psicomotricitat), s'estan duent a terme estudis seriosos per part de científics saberuts de la University of Aquarios (aquaaarioooooossss...) sobre una extranya disfunció cerebral que s'ha batejat amb el nom d'Efecte Tom Jones (ETJ).L'ETJ pot afectar qualssevol franja d'edat i acostuma a produïr-se durant els mesos d'estiu (tot i que se n'han detectat casos en altres èpoques de l'any), coincidint amb espectacles musicals preferentment de baixa categoria.


Hi ha dos factors que acostumen (tot i que no són imprescindibles) a anar lligats a aquesta disfunció: per un costat una concentració alcohòlica a la sang superior a la de Boris Ieltsin en els seus millors moments i per l'altre una qualitat musical dubtosa.L'ETJ produeix en els individus afectats un impuls irrefrenable de ballar al ritme de melodies com "Walking on sunshine" o "Melancolia", obviant per complet la vergonya pròpia i l'aliena, aïllant-se del món exterior i movent les extremitats a una velocitat molt superior a la normal.
Aquests casos són molt difícils de detectar amb antel·lació, ja que els pacients mostren una conducta perfectament racional durant bona part de l'any i no hi ha cap símptoma extern que en delati la seva existència.Els experts treballen sobre la base que una neurotoxina encara per identificar podria ser la causant del ETJ, que es mantindria en estat d'incubació dins l'organisme fins que certes freqüències d'ona l'activessin, atacant en aquest moment el còrtex cerebral i produïnt els efectes anteriorment descrits.
En conclusió: si mai us trobeu un individu afectat, comuniqueu-ho ràpidament a les autoritats sanitàries més pròximes ja que, si bé aquesta disfunció no és gaire contagiosa, encara se'n desconèixen els sistemes de propagació i contribuireu a millorar-ne l'estudi per trobar-ne un mètode de lluita eficaç en els pròxims anys.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

jo en tinc un de localitzat!!!!! li diuen Cesc, Xicu, Francesc, Francis, Curro... té la neurotoxina aquesta que dius, i em penso que molt evolucionada.. se li ha expandit... esta fatal... que hem de fer sr. doctor???

cargol ha dit...

Ràpid!! ràpid!! s'ha de posar urgentment en quarentena i aillar-lo com l'ET!! ...

-Doctor Cargol, té una trucada per la línia 2.
-Un moment Natasha, que tinc una consulta online.
-Ho sento doctor, però és el doctor Perkins de la University of Aquarios i diu que és urgent...
-D'acord, ara m'hi poso.

Disculpa, per on anàvem...ah! si! quarentena ipsoflauto!!!!

Anònim ha dit...

[url=http://www.ganar-dinero-ya.com][img]http://www.ganar-dinero-ya.com/ganardinero.jpg[/img][/url]
[b]La mejor web sobre ganar dinero[/b]
Nosotros hemos hallado la mejor pagina web en internet de como ganar dinero internet. Como fue de interes para nosotros, tambien les puede ser de interes para ustedes. No son unicamente formas de ganar dinero con su pagina web, hay todo tipo de metodos de ganar dinero en internet...
[b][url=http://www.ganar-dinero-ya.com][img]http://www.ganar-dinero-ya.com/dinero.jpg[/img][/url]Te recomendamos entrar a [url=http://www.ganar-dinero-ya.com/]Ganar-dinero-ya.com[/url][url=http://www.ganar-dinero-ya.com][img]http://www.ganar-dinero-ya.com/dinero.jpg[/img][/url][/b]