diumenge, 17 de febrer de 2008

Reina do Carnaval

Si, d'acord, el carnaval ja ha passat, però els ressagats encara tenim una última oportunitat per celebrar-lo.Si algú no té res a fer el dia 27 encara es pot apuntar a aquesta magnífica festa organitzada pel senyor Viatge amb un espectacle sin parangón amb l'excelsa Regina, l'única Do Santos a qui hem de professar devoció infinita.Després de fer-se el carnet VIP d'algun quiròfan i acabar amb les existències de botox dels propers tres mesos, LA vedette se'ns presenta amb les seves millors gales i disposada a fer-nos sentir com si estiguessim al mateix sambòdrom de Rio de Janeiro.I per si amb això no n'hi hagués prou, marxareu cap a casa amb un pernil o una garrafa d'oli sota el braç.Què més voleu?Recordeu, encara sou a temps de veure l'última llegenda viva del cuixam i la pitrera.

7 comentaris:

albert ha dit...

L'altre dia es buscava indret per trobada blogguera, no? La seva proposta em sembla interessantíssima.

Questionaire ha dit...

Aquesta dona sempre m'ha fet una angúnia...

set sota zero ha dit...

A aquest viatge hi hauria d'anar l'Espinàs i escriure “A peu per Regina Dos Santos”

Marc d'Alvèrnia ha dit...

Un dia em vaig trobar la tal Regina a l'àrea de servei de Maçanet de l'autopista preguntant a un gasolinaire com es feia per arribar al Circuit de Catalunya. Era el diumenge del Gran Premi de motociclisme, molt aviat al matí, i jo també hi anava en qualitat de redactor. Llavors me la vaig trobar pel pàdock lluint "palmito" i fent-se fotos amb la gent amb un somriure profident. El que en diríem un "florero" o una "partenaire", tot i que ara ja té una edat per a aquestes feines.

sombretti ha dit...

Haurem de fer un seguiment d'aquesta empresa, que promet!!

cargol ha dit...

Sr Albert, imagini's quina festa!!!!, tots els blogaires torrats fent reverències a la Regina!!!!

Sr Q, des que la va adoptar el Nebreda com a partenaire de Jordi Culé no ha tornat mai a ser la mateixa...

Bentornat, Sr Sotazero, el trobàvem a faltar després d'aquesta llarga hibernació!!!

Sr Marc, la seva feina apassionant li permet aquests cops amagats...per cert, no m'aconseguiria un passi pel pàdock pel proper gran premi?

Sr Sombretti, ja m'he trobat més d'una sorpresa d'aquesta empresa!

Collons, quin comentari més llarg!

Anònim ha dit...

Ja fa dies que es parla de trobada blogaire, ens haurem de posar les piles.

Jo, 34 euros per a veure un travestit amb pits de silicona ho veig car. El "regalo" ho veig com un agraïment, sinó no ho entenc.