dimarts, 4 de desembre del 2007

Petita història absurda

Que el món està ple de gent grillada capaç de fer les coses més absurdes ho sabem tots.Que a alguns jutges se'ls envà, també.

Imagineu que sou una persona jove, altruïsta, amb ganes d'ajudar els altres ... jo que se ...un bomber, per exemple, i que teniu, anem a suposar, dues amigues bastant amigues que són més amigues entre elles que amb vosaltres, i que un dia decideixen viure com a parella i tenir fills.Han pensat en l'adopció però elles s'estimen més concebre el seu propi fill i després de donar-hi moltes voltes decideixen que tu els podries donar un cop de mà.Tu, naturalment, no t'hi negues i acceptes gustós ajudar-les i aportar la teva part perquè això sigui possible, tot i que tens una vida amb la teva parella i això només serà una cosa d'amistat, sense compromís, vull dir que un cop estigui fet serà el seu fill i tu no t'implicaràs en la seva vida.

Suposem que tot ha anat bé, tant que fins i tot t'has ofert una segona vegada, i els nens creixen amb les seves mares, tu fas la teva vida i elles la seva i tot continua amb una bonica amistat.Però resulta que un dia les teves amigues decideixen separar-se com fan moltes parelles i comencen els litigis per veure com es reparteixen la custòdia dels fills, qui es queda la casa ... en fi, totes aquestes coses que han de decidir els jutges quan hi ha una separació.El primer problema es planteja amb quina de les mares se'ls quedarà, perquè clar, ja sabem que els fills se'ls acostumen a quedar les mares, però quina de les dues?

Imaginem que el jutge en qüestió ha sigut capaç de resoldre aquest dilema amb encert i que un cop fet aquest pas s'ha de decidir qui es farà càrrec de la manutenció, que per norma general i en la majoria dels casos li toca al pare en forma de "quota" mensual per les despeses dels fills.Però clar, en aquest cas no hi ha pare, o si?

Amics aneu en compte on poseu la manguera perquè encara que ho facis d'una forma desinteressada et pot acabar costant molt car.Si ho voleu fer, recordeu: sempre amb un advocat i amb un contracte signat!.

4 comentaris:

mrpage ha dit...

Males putes!

sombretti ha dit...

Home, el tio també, refiar-se'n... té collons eh?

Questionaire ha dit...

Molta filla de puta suelta, és el qui hi ha...

Anònim ha dit...

kar sem iskal, hvala