dijous, 6 de desembre del 2007

Gane dinero sin trabajar!!

I com fer-ho? molt fàcil: realitza algun estudi científic, preferentment relacionat amb el medi ambient (que ara està de moda i ven molt), amb uns resultats prou evidents perquè no t'hagis d'esforçar massa a obtenir-los i convenientment maquillats perquè semblin innovadors.I a partir d'aquí, a parar la mà.

Avui a l'inefable Telenotícies de la nostra li han donat un parell de minuts a un estudi d'aquests, realitzat per un grup d'investigadors "entre els que participa un centre de recerca de Barcelona" (sense cap més referència) que han demostrat com de contaminants són els motors dièsel amb un seguit de proves als carrers de Londres.


1.- Es reuneixen un grup d'asmàtics i es posen a Oxford street (segons la teletrès "un dels carrers amb més contaminació del món desenvolupat"), un carrer de dos carrils on només hi passen autobusos i taxis.Si és així, hi ha d'haver un col·lapse constant perquè arribi a ser un carrer amb tanta pol·lució.

2.- S'agafen aquests mateixos voluntaris i es porten a Hyde Park, una zona arbrada i sense trànsit a part de bicicletes (vaja, un oasi al mig de la ciutat).

3.- Conclusió: Les persones que tenien problemes per respirar a Oxford st experimentaven una millora a Hyde Park i es notaven els pulmons més oberts, símptoma científicament inequívoc de que els motors són obra del diable i ens mataran a tots si no els abandonem inmediatament.

CON DOS COJONES!!

Cal dedicar una gran quantitat de temps, diners i ments brillants per arribar a aquests resultats i demostrar que on no hi ha cotxes es respira millor.Així que busqueu uns amics i feu algun estudi estúpid que us permeti rascar-vos els ous durant una temporada.

4 comentaris:

mrpage ha dit...

Jo no ho hagués dit millor: Con dos cojones.

sombretti ha dit...

Doncs té el seu mèrit arribar a aquesta conclusió... més d'un no hi arribaria..

Questionaire ha dit...

Con dos y con cuatro y con seis y con ocho...

Anònim ha dit...

Sí, a mi m'encanta quan s'autodefineixen com els "informatius amb més rigor". Quins collons que tenen, i després fan mofa d'Antena3, quan estan a la mateixa alçada.