divendres, 30 de novembre del 2007

Doomsday is coming for you, MTF!

Com tots sabeu, i entenc que no en feu ostentació pública, aquest cap de setmana hi ha la trobada aquesta guarra del tunning a Barcelona.Estarà plena de quillos, putetes i cotxes amb uns altaveus capaços de posar-te de punta els pèls de la cigala.


exemple tipic de juani


Això d'afegir un aleró, posar quatre enganxines i canviar les suspensions s'ha fet tota la vida, però des que van fer aquella infame sèrie de pel·lícules de A todo gas (ja no se quantes en porten) la cosa ha anat degenerant ensense aturador.Quin mal que ha fet a la nostra joventut!
I això no s'acaba aqui, sinó que es va extenent com una plaga bíblica per tot el món, afectant cada cop a més nois i noies innocents que cauen en l'absoluta imbecilitat i es deixen els diners transformant els seus cotxes en màquines de tortura (visual i auditiva) per a la resta de mortals.Per tot això, demano humilment des del rovell de l'ou, que qualsevol pais amb armament nuclear faci unes operacions militars aquest cap de setmana.Nosaltres els cedim el terreny.I ara una mica de tunning rupestre.



8 comentaris:

Questionaire ha dit...

Dues coses: la primera, les Juanis romaneses estan més bones que les d'aquí. I la segona, les Juanis romaneses estan més bones que les d'aquí.

mrpage ha dit...

A mi m'agradaria afegir que les Juanis romaneses estan més bones que les d'aquí.

sombretti ha dit...

Cosa que no es pot dir de les Juanis búlgares.

(m'ha fet molta gràcia això d'anomenar-les putetes. M'ho faig meu, amb el seu permís).

Anònim ha dit...

Oi, achei seu blog pelo google está bem interessante gostei desse post. Gostaria de falar sobre o CresceNet. O CresceNet é um provedor de internet discada que remunera seus usuários pelo tempo conectado. Exatamente isso que você leu, estão pagando para você conectar. O provedor paga 20 centavos por hora de conexão discada com ligação local para mais de 2100 cidades do Brasil. O CresceNet tem um acelerador de conexão, que deixa sua conexão até 10 vezes mais rápida. Quem utiliza banda larga pode lucrar também, basta se cadastrar no CresceNet e quando for dormir conectar por discada, é possível pagar a ADSL só com o dinheiro da discada. Nos horários de minuto único o gasto com telefone é mínimo e a remuneração do CresceNet generosa. Se você quiser linkar o Cresce.Net(www.provedorcrescenet.com) no seu blog eu ficaria agradecido, até mais e sucesso. If is possible add the CresceNet(www.provedorcrescenet.com) in your blogroll, I thank. Good bye friend.

cargol ha dit...

Merda, ja se m'ha colat spam als comentaris.

Sr. sombretti, té patent de cors per utilitzar el que li vingui de gust.

set sota zero ha dit...

M'afegeixo a la petició d'un atac nuclear sobre el saló del tunning.

Podrien venir per aquí unes quantes juanis romaneses en comptes de les de faldilla de vellut que fan veure que fan enquestes per demanar-te diners.

Se li ha colat un portuguès borratxo al bloc.

cargol ha dit...

Si, i he vist qu tenia tanta xarrera que també ha deixat un missatge a can Gimene.

Anònim ha dit...

[url=http://www.mulberryinoutlet.co.uk]Mulberry outlet[/url] Through recessions, stressed exclusive organisations doing bad backpacks are ordinarily keen on disposing unproductive products and solutions you can get and even living in business enterprise. [url=http://dkgoose.com]Canada Goose jakke[/url] Roaprpgex [url=http://csrhelix.com]canada goose jacka[/url]
vmyzdo 467010 [url=http://www.chilliwackbombersoutlet.com]geese goose[/url] 928427 [url=http://www.beatsbydreaonsales.com]cheap dre beats[/url]