dissabte, 19 de gener del 2008

Reflexions

Fa uns anys i coincidint amb el seu 25è aniversari, la prestigiosa revista Hinduism Today, seguidora de les tendències mundials en matèria tàntrica i nirvanes diversos, va contactar amb aquest (vostre) humil servidor per tal d'aprofundir en els coneixements que portarien als seus lectors a les més altes quotes d'espiritualitat.A continuació us ofereixo un petit extracte de l'entrevista, traduit del sànscrit, per il·luminar les vostres ànimes i les vostres vides*...



Entrevistador: Gràcies per concedir-nos aquests valuosos minuts de la seva existència, sr. Cargol.
Cargol: No és cap molèstia, ans al contrari.
E: Què en pensa de la deriva que està esperimentant l'hinduisme cap a posicions més pròpies del brahmanisme ancestral?
C: Bé, en cap cas es pot considerar com una negativitat portada cap a l'extrem el fet de retornar a les arrels populars dels coneixements religiosos que s'han practicat des de temps inmemorials ... ehhhh .... el concepte mateix d'hinduisme permet aquesta involució sense majors traumes.
E: Creu que s'haurien de suprimir el sacrificis animals dins la litúrgia?
C: Sempre que siguin de cargols, si ... en els altres casos no només no s'haurien de suprimir sinó que s'haurien de potenciar.
E: I les pràctiques animistes?
C: Com vostè entendrà, fidel admirador, l'animisme és una cosa a preservar.Com tots sabem, cada objecte quotidià esta governat per un ésser sobrenatural ... ehhh ... dins de les ràdios, per exemple, hi ha la creència que hi ha uns individus molt petits que canten i diuen les notícies de les dues, però és manifestament sabut que en realitat l'esperit de Siddharta regeix l'esdevenir de cada objecte, per insignificant que ens pugui semblar.
E: Com creu que evolucionarà l'hinduisme en un futur proper?
C: Crec que s'haurà d'obrir a noves manifestacions per tal d'acollir futurs adeptes, nogensmenys s'hauria d'aconseguir d'una manera que a la gent no li resulti agressiva.
E: I com es podria fer?
C: Miri jove, la meva llarga experiència m'ha dut a valorar la possibilitat de fer-ho a través de les imatges projectades.Des de fa un temps, i juntament amb grup de deixebles inexperts però voluntariosos, estem posant en marxa una poderosa indústria d'això que ara se'n diu entertainment que convertirà Bombay en la nova meca del cinema ... els déus m'han aconsellat anomenar-l'ho Bollywood.
E: No voldria ser ocell de mal averany, però ...
C: Pensa que no és una bona opció? vostè és incapaç de veure el futur i àdhuc el present ... faci el favor d'anar a can barraquer i treure's aquestes ulleres de Rompetechos, que no l'afavoreixen gens!
E: Perdoni mestre, però em sembla que ...
C: Ni perdoni ni res! aquí l'expert sóc jo! c-o-s-m-o-g-o-n-i-a, c-o-s-m-o-g-o-n-i-a! vostè no ha entès res!

La continuació de la conversa no l'he reproduit per trobar-nos en horari infantil.Després d'aquesta entrevista, no he rebut cap més petició del Hinduism Today per aprofundir en el tema.No entenc perquè.


*Les paraules mostrades en cap cas són contractuals.Bases del sorteig dipositades davant de notari.

4 comentaris:

sombretti ha dit...

Senyor Cargol, que havia estat fent abans d'escriure aquest post???

Questionaire ha dit...

¡M-i-n-e-r-a-l-i-m-m-o, m-i-n-e-r-a-l-i-m-m-o!

cargol ha dit...

Res que no faci la gent normal...veure una desfil·lada de strippers mentre se sopa unes torrades untades en mantega de cacauet seguides d'un gelat de vainilla de 3 Kg...

sombretti ha dit...

Ah, lo típic, sí.