dijous, 10 de gener del 2008

Fascicles nostàlgics que fan vomitar

No se si és una percepció personal però últimament corren moltes col·leccions de fascicles que intenten explotar la imatge que cualquier tiempo pasado fué mejor, com "Los años del NO-DO" o l'últim, sobre "Las lecturas de cuando éramos niñas".Millor de què? és que es vivia millor en plena dictadura? qui es podia permetre el luxe de viure bé? ... uns quants afortunats.Només van per ells aquests fascicles, o és que la majora de la gent és tan estúpida per oblidar les penúries i autoconvencers que vivien de puta mare?


Només de veure-ho em venen basques


Per sort, jo vaig néixer poc abans que es morís el fill de puta del dictador i tot i així no recordo amb una nostàlgia dolça la meva infantesa, no perquè no estigués bé, perquè en general quan sóm petits només pensem en jugar i passar-nos-ho bé, però no vull tornar al Libro gordo de Petete ni a altres estúpideses.Perquè llavors no és vivia millor, no ens autoenganyem.O és que ara trobariem normal estar 3 setmanes (tres!!) sense llum, escoltant la ràdio a piles i il·luminant-nos amb espelmes? hi estariem disposats? suportariem dutxar-nos dos cops per setmana i tenir només dos canals de televisió?

No, definitivament el passat no va ser millor, i tots aquests col·leccionables que intenten crear-nos un fals passat de comte de fades se'ls poden fotre pel forat del cul, sense treure-hi el cartró ni res.

2 comentaris:

mrpage ha dit...

Ben dit cargol. Treu banya.

Anònim ha dit...

no t'imagino 3 setmanes a les fosques!!!! si no fa gaire, ja vas dir que no pensaves ni apagar el llum 5 minuts en contra de l'escalfament global...que era una txorrada... i ho era!!!
estic d'acord, a tumar pel cul amb cartro i tot!