dimecres, 18 de juny del 2008

Perroflauta On Tour

Cap de setmana intens a Girona pel perroflautisme.Sota els auspicis d'un pollastre (amb això ja no se'n pot esperar res de bo) es reuniran centenars de gossos amb els seus respectius amics(?) humans, acompanyats d'altres humans, per rebolcar-se sobre la gespa en un bonic festival anomenat Etnival, un simulacre de festa supermulticulti que cap perroflauta que se'n vanti de ser-ho es pot perdre.L'estrena ja augurava mals pressagis i és que qualsevol iniciativa musical que arrenqui amb Carlinhos Brown (en la seva època més gloriosa(?)) ja demostra els principis morals dels organitzadors.I com no podia ser d'altra manera, la cosa ha degenerat fins a límits que només els incondicionals són capaços de digerir.A destacar:

1.-El cap de cartell és Jarabe de Palo, això si, pagant, en un concert pretesament "d'etiqueta" a l'Auditori de Girona.



2.-Els altres dos "grans" són Amparanoia i Orishas



3.-Amb coses com "Una cita obligada pels més festers i adeptes a la rumba canalla.Tot un referent del "neo-calorrisme" més contagiós i del "flamenqueo" a dojo." o "Influenciada per la corrent mestissa barcelonesa,..." pretenen enganxar a la gent fàcilment influenciable pels sectors més ecoguais. El triptic, impagable.



4.-Entre grup i grup, Pinchadiscos sin fronteras.Sóc incapaç d'afegir res més.

Que no esperin veure'm-hi, ja vaig cometre aquest error fa uns anys i seria altament destructiu reincidir-hi.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Cullons, sr. cargol.. que radical! Una cosa que fan gratis i li mires el "dentado"? Trobo que exagera.. cada any se'n salva algun! Aquest any Amparanoia.. "in the night, in the night, in the night.. en la noche"!
PD: m'encanten molt algunes de les expressions que utilitza.. tipus ecoguai, supermulticulti i sobretot Perroflautisme... a partir d'ara les incorporo al meu vocabulari que en aquest aspecte es limitava a hippie i pihippie...gràcies doncs!

Anònim ha dit...

Hòstia Cargol, no fotis que t'hi vas deixar entabanar! Aaah, joventut...

Jo començo a tenir por: a Catalunya hi ha massa perroflautisme. Alguns fins i tot estan al govern.

Això no augura res de bo. Anem de cap a la (fossa) comuna catalana.

Deu nos guard, Cargol, Deu nos guard.

Anònim ha dit...

La culpa de tant perroflautisme està en l'obligatorietat de l'assignatura de música a les escoles.

De fet, els autèntics perroflautes no serien els multicultis ecoguais que es purguen la consciència reciclant i anant a mogudes d'aquestes, sino els que estarien per allà pululant amb el gos, amb el carro de les llaunes de cervesa amunt i avall i que, curiosament, pretenen vendre al mateix preu que a la barra. Clar que els potencials clients multicultis no ho miren això, el papàs els ho paguen tot.