dilluns, 30 de juliol del 2007

CDR

Algú s'ha parat mai a pensar les tonteries que ens arriben a dir sobre el que hauriem de menjar per tenir una "alimentació sana"?, si haguéssim de fer cas de tot el què ens diuen ens engreixariem uns quants quilos cada setmana: s'ha de menjar cinc peces de fruita al dia, més X grams de pa, més un plat de verdura, més una amanida, més un got de llet, més fruits secs, més dos litres d'aigua, més una mica de peix blau, més ... i la llista seria llarguíssima.I es clar, hem de procurar-nos les quantitats diàries recomanades (CDR) de proteïnes, hidrats de carboni, fibra, sodi, ferro, potassi ... i si mengem tot això ens quedarà algun raconet a l'estòmac per un bon entrecot, o per un gelat, o per uns macarrons? i res de fregits, eh! ni de brioxeria!.Així potser arribarem als 100 anys (o no) la mar de sans però ens haurem avorrit l'hòstia amb el menjar (excepte els fans de la verdura, que també n'hi ha) i jo no tinc ganes d'acabar així ...



M'estimo més menjar el què em vingui de gust i quan el meu cos necessiti alguna cosa ja m'ho demanarà, que no és pas tonto, i potser em moro als 50 o als 60 o potser arribo als 100 però al menys m'ho hauré passat bé a taula davant del plat i que me quiten lo bailao, que no només hem de menjar per sobreviure ...

2 comentaris:

Anònim ha dit...

iepala

has quedat la mar de d'afavorit amb aquesta col al cap, així passem l'estona o què?? :-)

Pel que fa al contingut del text no tinc res a objectar als teus savis comentaris, hi estic del tot d'acord. Si haguéssim de fer cas de tot el que ens "recomanen" parariem tocats del bolet.

casum ronda!!

cargol ha dit...

Company, compatriota i amic,

em sap greu desil·lusionar-te però malauradament el circumspecte individu de l'estampa no sóc jo sino un "estranger" que va tenir la poca decència de publicitar-se amb aquesta cara.Tot i que algunes fotos si són meves, l'Internet em proporciona un arxiu inesgotable que no és qüestió de desprofitar.

Afegir només que fent cas omís a les meves pròpies advertències m'he engreixat tres quilos en es últimes setmanes.Avui per exemple vinc de fer un sopar esplèndid.