dimecres, 18 de juliol del 2007

El nom de les coses

Perquè aquest nom i no un altre?.Després d'uns dies de deliberació amb el coixí i dubtant entre aquest o pasturant l'enciam em vaig decidir pel primer perquè representava millor el fet d'una cosa única de la qual pocs n'hem gaudit, un autèntic entrepà de rovell d'ou amb sucre, no tant pel fet que et transporti a determinats moments passats que pots recuperar sinó perquè reflexa l'esperit de surrelisme que preten tenir aquest blog.
Al costat d'aquesta delicia de gourmets hi podriem afegir altres delicatessen no menys extranyes com les mítiques flors blaves (mantinc el nom amb què van ser batejades cap al 1980 tot i que en realitat se'n diuen borratxes), un complement vegetal ideal per als que no som gaire amants de la verdura.Altament recomanable (les dues coses).

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Carambanus!

Així les flors blaves emborratxen? Ara entenc com es que perdiem tots els partits de futbol :-)

Salut

cargol ha dit...

Jo també començo a entendre moltes coses....

Anònim ha dit...

Aquesta foto del rovell d'ou amb sucre... no és un braç de gitano de crema, nata o xocolata?? I no era amb tu que l'altre dia parlàvem dels braços de gitano, que si dolços, que si salats... perquè tu al de patata en deies pastís... i mira que parleu raro els de Viladecavalls... jujuj!!