dimecres, 16 d’abril del 2008

Quan no es pot dir el que es vol dir

Després d'uns dies moguts en que certes paraules s'han tornat tabú i un transvassament ja no ho és, vull recuperar una frase que també es va dir en aquelles dates i que va passar molt desapercebuda...
-Una comisió d'experts proposa castrar quimicament els ex-violadors
-La mesura l'hauran d'acceptar els presos i té per objectiu evitar que
reincideixin.El Departament de Justicia, que està darrera de la proposta, vol
evitar que es parli de castració, però un dels metges de la comissió, Eduard
Ruiz, admet a Rac1 que és un terme correcte...

-La paraula castració química és molt lletja
d'utilitzar, nosaltres l'evitarem ... lo que farem és lo mateix, és el mateix
concepte, però no parlarem de castració química
.

I el tio va i es queda tan ample.


Una cosa són els eufemismes, que moltes vegades fan gràcia, i una altre ben diferent és negar les evidències!N'estic fins als collons que se'ns vulgui prendre el pèl en coses que no tenen volta de full, que són allò i s'ha acabat.Què vol dir "és el mateix però no li diren així"? Ja no tenen vergonya ni de dissimular-ho?



NOTA: Ara mateix, que estic a la feina, tinc al costat el cap d'obres parlant amb el senyor "en cap cas és un transvassament", sujuru! estic per agafar linia i dir-li quatre coses! I el molt cabrón està dient: <<clar, perquè jo sóc d'Iniciativa i a mi no em dónen tantes obres com als altres i clar, això no pot ser!>> ostia, és molt fort el que s'està dient a l'habitació del costat, "doneu-me les obres a mi que sóc dels vostres" ... QUINS COLLOOOONS!!!!!!

5 comentaris:

Unknown ha dit...

Aguanti, aguanti... que aquesta gent porta escortes!

sombretti ha dit...

Tristament, la política consisteix en aixòs.

mrpage ha dit...

Entri a l'habitació del costat i digui: "Òndia, vostè és el fill de puta del transvasament, no?"

Questionaire ha dit...

Això del llenguatge políticament correcte que s'ha inventat els perroflautes aquests d'IC-Verds em treu de polleguera. Jo els rentava la llengua amb sabó El Lagarto, perquè n'aprenguessin!

Anònim ha dit...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Vinho, I hope you enjoy. The address is http://vinho-brasil.blogspot.com. A hug.