dimecres, 28 de maig del 2008

Microwave

Els mòbils d'última generació no només ens permetran veure la tele i els videos on volguem, sinó que seran com una mena de Kinder Sorpresa.Ara i aquí podreu veure el secret per activar-los.

dimarts, 20 de maig del 2008

Spanish truck drivers rules the world

Ja sabiem que els espanyols són bons en tot, l'"orgullo" és una cosa genètica i les carreteres que travessen el nostre país no en podien quedar al marge de cap de les maneres.Amb un inmens CAMION CONDUCIDO POR UN ESPAÑOL, aquest personatge ens deixa ben clar que està fet d'una pasta especial, concretament de pasta de churro español.I els camioners, una raça a part ... però sempre a l'ombra de la rojigualda...



PD: Perdó per la qualitat, però conduir i fer una foto alhora i que surti enfocada és una mica difícil.

dissabte, 17 de maig del 2008

SOS conseller

Que el govern de Catalunya passa per dificultats ja ho sabem, i això no n'es més que una altra prova...


dissabte, 10 de maig del 2008

Cariño, he congelado al gato

Llegeixo astorat, entre preocupació, admiració, una estanteria metàl·lica i una paret pintada de lila, la següent noticia...

Sacramento / California (Estados Unidos).- Unos 300 gatos muertos fueron hallados en tres refrigeradores luego que la policía allanara la casa de un hombre en el norte de California, informaron medios locales el lunes.

Michael Louis Vondueren, de 47 años, estaba siendo investigado por posesión ilegal de armas, pero cuando las autoridades llegaron a su residencia en Sacramento, un espantoso olor que inundaba toda la casa motivó a que agentes de la Asociación Protectora de Animales se presentaran al lugar.

Vondueren fue arrestado por posesión de un arma automática y por obstruir a la policía, mientras que las autoridades del control de animales consideran cargos adicionales.

Según el diario The Sacramento Bee, si se comprueba que el detenido es el responsable de la muerte de los 300 felinos, entonces podría enfrentar cargos mayores.

La policía indicó que inicialmente Vondueren se negó a permitir la entrada de los oficiales de la policía a su casa; pero al ingresar a la residencia, se preocuparon por la seguridad de la madre del sospechoso que vive allí y tiene 81 años de edad.

La casa de Vondueren estaba repleta de heces de gato y olía de forma horrible. Al revisar la propiedad encontraron los tres congeladores repletos de gatos muertos.

En el inmueble las autoridades rescataron unos 30 gatos que aún estaban con vida y que fueron llevados a un refugio para mascotas.

La policía no reveló a donde fue llevada la madre de Vondueren; la residencia donde vivía con su hijo fue declarara inhabitable y deberá ser inspeccionada por un inspector municipal de edificios antes de poder regresar.
Fuente: Univisión / Agencias

300 gats.Ni 293 ni 308, els devien contar d'un en un.Imaginint-se quina quantitat de carn gratis que arribava a tenir aquest home, per si algun dia arriba (que arribarà) un holocaust nuclear.El que no diu la noticia és si els guardava sencers o tallats a quarts, embolicats en paper de plata o encabits a bulto dins els congeladors (que com a mínim haurien de ser industrials, perquè un dia vaig provar de ficar 100 gats dins el congelador del combi i els asseguro que no hi caben), si eren tots d'una mateixa raça o l'home no feia cap mena de discriminació social.O potser era un seguidor de la daesa egipcia Bast i només buscava donar-los la vida eterna...

Per tant, hem de considerar els policies uns cabrons perquè no van permetre que els altres 30 gats arribéssin a un estat de deïtat que els hauria obert les portes al cel dels gats?.Això, amics, tan sòls ho sap el monstre de Sacramento, com l'anomenen els seus veïns, que en ser preguntats pels reporters han declarat que "semblava una persona normal", "sempre saludava quan ens creuàvem pel carrer" i "un dia em va venir a demanar gel per un whisky amb suc de plàtan ... jo ja vaig veure que allò no era gaire normal".


ÚLTIMA HORA: Segons ha declarat l'advocat de Vounderen, el seu representat s'ha sentit molt ofès pel tracte de monstre i ha replicat: "No sóc cap monstre, els podria haver segrestat en un zulo i haver-los violat sistemàticament".

divendres, 9 de maig del 2008

Temporada 2008/2009

Segons fonts ben informades, degut a la enorme despesa que el Barça haurà de fer en fitxatges aquest estiu per culpa dels carcants que ara hi ha, el club pot arribar a l'extrem d'haver de vendre's el Camp Nou i totes les instal·lacions.La junta directiva estaria buscant noves ubicacions i el solar d'una fabrica abandonada sembla el lloc idoni...


Es mereixen treballar-hi i guanyar 600 leuros al mes

dilluns, 5 de maig del 2008

Moreneta jihadista

Veient que cada dia té menys adeptes, l'església catòlica, l'Església, ha posat en marxa una opa hostil als catalans per reclutar nous adeptes.Intentant lluitar contra un harem de 100 verges o contra un nirvana terrenal, adopta una postura molt pròpia de la nostra terra, renyar-nos, apel·lar el patriòtic seny i recordar-nos d'on venim...



Verge d'abril, morena de la serra...

I jo em pregunto ... si no estic batejat ni he fet la cumunió, em puc sentir aludit per aquest flyer? neixes cristià pel sòl fet de néixer on ho has fet o tens opció de canviar-te d'equip? Què em donaran a canvi, confort espiritual? submisió sexual? barra lliure d'Aromes de Montserrat?

Senyors de l'església, facin el favor d'oferir-nos coses tangibles i materials, que el jovent d'avui en dia no està per contrapartides etèries i reemborsables a més llarg termini que una hipoteca.

divendres, 2 de maig del 2008

Stacy Hedger, una estrella

Aquesta gran dona, que va obrir el camí perquè les noves generacions amb ànsies de fama i popularitat que es presenten a concursos musicals de la tele (com ja ens va mostrar el Sr Guionista) sortissin a donar-ho el tot pel tot, demostrant que ha casa s'han après la cançó...