dilluns, 13 d’octubre del 2008

Bon dia, em dic Pepe Morcilla i sóc adoptat.

Aquestes boniques paraules, repetides com un mantra hipnòtic, seran a partir d'ara el colofó de qualsevol festa del 12è aniversari d'algun nen català, integrant així el bonrotllisme imperant, l'adoració per cultures llunyanes i l'absurditat del "ser pioners en...".

Si amics, aquesta és l'última imbecilitat que se li ha acudit a algun tarat sense feina, però amb un sou suculent, que escalfa alguna cadira a la Generalitat: la obligació dels pares a dir als seus fills que són adoptats quan compleixin els 12 anys.Amb les sobredosis habituals de papanatisme s'han declarats "pioners a Europa" en fer una llei que obligui a això als pares, argumentant que si aquests nens saben el seu orígen biològic quan són grans els pot crear un trauma i així podran buscar els seus autèntics pares.

Que és que un nen de 12 anys no es traumatitzarà tant o més que un adult? què volen, que marxin de casa a fer la ruta dels orfenats? de què collons serveix ser "pioners" amb lleis estúpides? perquè els altres se'ns riguin a la cara?.Els que anaven a l'Antàrtida amb un vaixell de fusta i quatre pells si que eren pioners, però vosaltres?

Un pais que es dedica a crear lleis estúpides només pot ser habitat per estúpids, i jo no vull que el meu pais acabi així.N'estic fins als pebrots dels governants que es creuen amb el dret de legislar sobre la meva vida privada i la relació amb els meus fills.Per sort, encara no s'han atrevit a regular el nom que els hem de posar, però tot arribarà.Que per molts anys poguem veure nens que es diguin Sístole, o Llamborda, o per exemple ... no se ... Godpower.




7 comentaris:

Josep ha dit...

Benvolgut senyor Cargol:
no diu vostè el més important. Aquesta llei oblida una cosa tan transcendent com el deure del fill a saber si és fruit d'un adulteri matern, així com saber també si el pare li ha deixat germanastres provinents d'adulteris paterns.

Fins i tot en això hi ha buits legals!!

Anònim ha dit...

I de passada podrien incloure-ho (això de l'adopció i el que diu el sr. Josep) en l'examen que l'il.luminat del Germaníssim se li ha ocorregut imposar a tots els alumnes de sisè, amb preguntes tipus "ja saps del tot cert si ets adoptat?" i tenir una comissió d'inspecció encarregada d'avaluar cas per cas.

cargol ha dit...

Sr Josep, demàmateix crearé una plataforma per recollir signatures a favor d'aquesta noble causa, a veure si podem esmenar aquesta llei per aconsseguir ser pioners, no ja d'Europa, sinó de la Confederació de la Llum Intergalàctica.

Sr Pissarra Negra, no trigaran gaire a fer-ho, pensi que hi ha massa gent amb idees brillants (?) i molts carcants preparats per entrar a les files del funcionariat.

Anònim ha dit...

I quan el nen faci 12 anys, què faran? Un policia passarà per casa seva a preguntar si ja sap que és adoptat? Posaran una multa als pares si no han explicat als nens adoptats que no vénen de París sinó d'Ucraïna o Rússia? Els trauran la custòdia? A més de ser estúpida és una llei que no es pot aplicar.

Per cert, un dia a la secció de naixements del Punt vaig veure un nen que li havien posat Pinotxo! De debò!

Questionaire ha dit...

Sort que aquest de la foto no li va posar "Gatorade", que de fet mola més.
I recordi que tenim els governants que ens mereixem. La culpa és nostra per votar-los i no botar-los.

Anònim ha dit...

Jo no crec que se m'acudís esperar tants anys abans de dir-li al meu fill/a si ha sortit del meu forat o del d'algú altre.. a vegades perquè és massa evident cromàticament, i d'altres perquè els nens són nens, no gilipolles!!
Cada vegada més obligacions absurdes.. la pròxima serà que se'ls hi ha d'explicar qui són els reis abans dels 10! Patètic, tot plegat..

mrpage ha dit...

Als nens no se'ls pot dir qualsevol cosa.