dijous, 23 d’octubre del 2008

Vaya par de gemelas

Ho han aconseguit.Semblava impossible després de Carnestoltes, però s'han superat.Reunir en un mateix espectacle Marianico el Corto i Luis Aguilé mereix una genuflexió papal (amb petó inclòs).I sense oblidar els regals que ens inclouen en el preu.Qui ha dit que hi ha crisis? ... que n'aprenguin!


8 comentaris:

Anònim ha dit...

En Marianico després de tants anys...coses de la crisi suposo! Reneixen els frikis.. surten de sota les pedres per fer un bolo més com sigui!.. Tota manera, ja posats.. que ressucitin la Lina Morgan que molava més, no?? I l'Aguilé sense corbata?? Ens estem tornant bojos!! tot va "capacaiguda".. ho haveu vist??!

Questionaire ha dit...

Juri'ns que no és un fotomontatge seu...

cargol ha dit...

Su juru, així és tal i com va aparèixer a la meva bústia.

Josep ha dit...

Ja sé que li regalaré als meus sogres.

sombretti ha dit...

Cargol vostè també ha fet un parón? Torni collons!!!

mrpage ha dit...

Hay alguien ahí?

Josep ha dit...

LUIS AGUILÉ ja ha mort.

Algú sap on és i que fa MARIANICO EL CORTO?

Anònim ha dit...

IpuJfpHnfQrm [url=http://adidas51.webnode.jp/]nike air[/url]NweFjlPlkHxg [url=http://nikeonline.blog.fc2blog.net/]nike[/url]AbmAqcMuwWyw [url=http://nikeair350.blog.fc2.com/]シューズナイキ[/url]FopKhzOemSnv [url=http://nikeshose.blog.fc2.com/]ナイキスニーカー[/urlYjxJxnOozOys [url=http://nikeonlie11.blog.fc2blog.net/]ナイキランニング[/url]AepQdwZylAgk [url=http://ナイキシューズ.seesaa.net/]free nike[/url]BxmHgjMadKir [url=http://シューズナイキ.seesaa.net/]nike free[/url]YjbMzvOkfXzo [url=http://nikeair11.seesaa.net/]ナイキスニーカー[/url]SdsQyvRatVkv [url=http://niker.seesaa.net/]nike スニーカー[/url] YnjMacZewYha [url=http://nikeshose11.blog.fc2.com/]free nike[/url]UhiOohVhuHzd