divendres, 26 de setembre del 2008

Vacances express

Acabo de tornar d'unes vacances de 3 minuts, concretament entre les 10:33 i les 10:36.La veritat és que han passat volant, tan ràpid que encara pateixo el jet-lag.I ja veureu, d'aquí a dos minuts començaré a patir l'estress postvacacional i hauré d'agafar la baixa.
El viatge en si ha estat prou bé.Tot i que no he pogut anar gaire lluny (ja se sap, estem en crisi i no ens podem gastar gaire diners) ha sigut bastant ... com ho diríem ... tranquil? ... eh ... no, millor encara, relaxant? ...no, espera, espera ... assegut!, tot i que un pèl incòmode, perquè el respatller era una mica fred, com de ceràmica o així, d'allò blanc i suau i fred (i no és la neu).Potser el fet que anés sense samarreta hi ha influït.Segur que el meu metge diria això, que si "t'ha influït el subconscient", que si "ets un exagerat", que si "aquest bony que tens a la cama no és cap tumor, és el teu genoll" ... coses de metges.

La foto no hi té res a veure, però m'ha agradat ...
i no sabia que el fotolog servís per això

 I a més a més tenia una pila de revistes que algú havia deixat allà i que m'han ajudat a passar l'estona, perquè tres minuts es poden arribar a fer molt llargs, i si no pregunteu-li a qualsevol àrbitre de qualsevol esport, que quan han de fer un minut de silenci acaben fent 20 segons de silenci.De fet, s'haurien de dir així, segons de silenci, que seria molt més real.Ha sigut com un viatge de Dragon Khan, amb pujades i baixades i amb un final apoteòsic.El final final tampoc ben bé, en el pas del minut dos al tres, aquells segons que et puja l'adrenalina i al final respires i fas uf, i després la tranquilitat.
En resum, una experiència del tot recomanable, si no fos pel jet-lag i aquest collons d'estrés.

3 comentaris:

Josep ha dit...

Encara recorde eixe viatge d'estudis. Llarguet, ben be de mitja hora. Però és que hi havia molta matèria per estudiar.

Questionaire ha dit...

Perdoni, vostè ha anat al vàter i anava "suelto", oi?

meriklimpt ha dit...

Genial... tornaré!!