dimecres, 30 de gener del 2008

7000

Només un professional de debò és capaç d'arribar a aquesta xifra extraordinària d'informatius demostrant la seva vàlua i la confiança que li professen els directius i els oients que ha tingut durant tota la seva carrera.Han sigut molts anys, moltes noticies, moltes anècdotes, infinitat de cafès a la màquina i uns quants arbres consumits en forma de paper.D'ell se n'han fet bromes, imitacions i més d'un s'ha recordat de la seva família, aquest és el preu que s'ha de pagar per ser un informador de referència.Seguint les passes del seu pare, que durant els anys del franquisme va aconseguir transformar les paraules en imatges i que es va convertir en un més de la familia entrant cada dia a les cases, aquest humil home ens ha acompanyat en els nostres moments bons i en els dolents.Per tot això, només li podem donar les gràcies i felicitar-lo.Felicitats Josep, per il·lustrar-nos des dels informatius de Radio Cassà!

I a l'altre que també en cel·lebra 7000 li desitgem de tot cor...



dissabte, 26 de gener del 2008

Classes i classes

Aquesta setmana m'havia proposat aprendre a fer anar una mica millor el Photoshop perquè els fotomontatges fóssin una mica més dignes.La manera més ràpida i senzilla era entrar a You Tube per descobrir tutorials que t'ensenyéssin a fer les coses senzilles però bàsiques.Com a font inesgotable de recursos, hi ha vídeos de tota mena, més casolans, més professionals, els que no entens res de res i els que són diferents.

Dins d'aquests últims hi ha perles com aquesta... (no us perdeu el final ni algun altre del mateix individu com el #2, són boníssims)



El millor és que m'ha picat la curiositat i el molt fill de puta ho ha posat realmenta a Ebay! Les preguntes dels "possibles compradors" tampoc tenen pèrdua.Això si, aquest anunci caduca d'aquí a 5 dies.

divendres, 25 de gener del 2008

Home anunci

Tot i no ser el mestre dels dobles, no m'he pogut resistir a fer la comparativa quan he vist un anunci gegant d'una clínica dental a peu de carretera...


Manuel Gimenez - Leslie Nielsen


PD: buscant com es deia aquest home que havia vist tantes vegades, i que erròniament confonia amb Manuel Torreiglesias, he descobert que la tercera entrada al guguel del Torreiglesias l'adjudiquen a ... redoble de tambors ... el Doc!.Res, una anècdota estúpida que volia compartir.

diumenge, 20 de gener del 2008

Lectures lleugeres

dissabte, 19 de gener del 2008

Reflexions

Fa uns anys i coincidint amb el seu 25è aniversari, la prestigiosa revista Hinduism Today, seguidora de les tendències mundials en matèria tàntrica i nirvanes diversos, va contactar amb aquest (vostre) humil servidor per tal d'aprofundir en els coneixements que portarien als seus lectors a les més altes quotes d'espiritualitat.A continuació us ofereixo un petit extracte de l'entrevista, traduit del sànscrit, per il·luminar les vostres ànimes i les vostres vides*...



Entrevistador: Gràcies per concedir-nos aquests valuosos minuts de la seva existència, sr. Cargol.
Cargol: No és cap molèstia, ans al contrari.
E: Què en pensa de la deriva que està esperimentant l'hinduisme cap a posicions més pròpies del brahmanisme ancestral?
C: Bé, en cap cas es pot considerar com una negativitat portada cap a l'extrem el fet de retornar a les arrels populars dels coneixements religiosos que s'han practicat des de temps inmemorials ... ehhhh .... el concepte mateix d'hinduisme permet aquesta involució sense majors traumes.
E: Creu que s'haurien de suprimir el sacrificis animals dins la litúrgia?
C: Sempre que siguin de cargols, si ... en els altres casos no només no s'haurien de suprimir sinó que s'haurien de potenciar.
E: I les pràctiques animistes?
C: Com vostè entendrà, fidel admirador, l'animisme és una cosa a preservar.Com tots sabem, cada objecte quotidià esta governat per un ésser sobrenatural ... ehhh ... dins de les ràdios, per exemple, hi ha la creència que hi ha uns individus molt petits que canten i diuen les notícies de les dues, però és manifestament sabut que en realitat l'esperit de Siddharta regeix l'esdevenir de cada objecte, per insignificant que ens pugui semblar.
E: Com creu que evolucionarà l'hinduisme en un futur proper?
C: Crec que s'haurà d'obrir a noves manifestacions per tal d'acollir futurs adeptes, nogensmenys s'hauria d'aconseguir d'una manera que a la gent no li resulti agressiva.
E: I com es podria fer?
C: Miri jove, la meva llarga experiència m'ha dut a valorar la possibilitat de fer-ho a través de les imatges projectades.Des de fa un temps, i juntament amb grup de deixebles inexperts però voluntariosos, estem posant en marxa una poderosa indústria d'això que ara se'n diu entertainment que convertirà Bombay en la nova meca del cinema ... els déus m'han aconsellat anomenar-l'ho Bollywood.
E: No voldria ser ocell de mal averany, però ...
C: Pensa que no és una bona opció? vostè és incapaç de veure el futur i àdhuc el present ... faci el favor d'anar a can barraquer i treure's aquestes ulleres de Rompetechos, que no l'afavoreixen gens!
E: Perdoni mestre, però em sembla que ...
C: Ni perdoni ni res! aquí l'expert sóc jo! c-o-s-m-o-g-o-n-i-a, c-o-s-m-o-g-o-n-i-a! vostè no ha entès res!

La continuació de la conversa no l'he reproduit per trobar-nos en horari infantil.Després d'aquesta entrevista, no he rebut cap més petició del Hinduism Today per aprofundir en el tema.No entenc perquè.


*Les paraules mostrades en cap cas són contractuals.Bases del sorteig dipositades davant de notari.

dijous, 17 de gener del 2008

Ya se puede morir

Com tots els lectors sabran, les funeraries de Girona estan de vaga i això sol ja sembla que contradeixi el titular del post.Però només ho sembla, perquè com s'acostuma a dir, no hay mal que por bien no venga, i alguns espavilats ja comencen a pensar noves formes per fer-se un forat en aquest interessant mercat que mai es quedarà sense clientela.Màrqueting original per atreure els futurs usuaris (tots) a l'estil del ja famós calendari de Ryanair.Què millor que una mossa guapa (no pas d'esquadra, tot i que això no vol dir que no hi hagi M. d'E. de bon veure, que segur que ni ha d'haver -SUBCONSCIENT ON -... ara m'imagino una mossa d'aquestes, amb l'uniforme d'antiavalots, traient-se el casc, alliberant aquells cabells llargs i castanys i ... m'estic desviant del tema ...- SUBCONSCIENT OFF) , doncs això, què millor que una mossa guapa perquè t'agafin ganes de morir-te ara mateix!

I després passa el que passa.La gent està tan il·lusionada que no té espera, i com que aquestes funeràries next-gen són com alguns grups de culte, que tenen merchandising abans de treure cap disc, se'ls acumula la feina.Els més inconscients decideixen morir-se de qualsevol manera, sense avisar ni res, sense preocupar-se si el servei està disponible o no.Els taüts s'acumulen a les cases i com que aquestes acostumen a ser petites i no tenen traster, doncs els parents es veuen obligats a deixar-los al carrer furtivament a les nits.


Per sort s'estan habilitant zones de recollida selectiva de cadàvers a les cantonades dels principals carrers i serveis especials contractats pels ajuntaments se'n cuiden de dur-los fins a l'abocador de runes més proper, on compartiran el lloc que es mereixen al costat de neveres velles, vàters trencats i mobiliari divers.O sigui que si algú es vol morir, ara és el moment, li sortirà gratis.

dilluns, 14 de gener del 2008

Això olora molt malament

Doncs si senyors, a partir d'avui tenim un altre motiu per sortir amb mascaretes al carrer.Com que es veu que alguns polítics no en tenen prou flagel·lant-nos cada dia amb les seves aparicions, a can PSC han decidit que també ens envairan via olfactiva amb un perfum, fet a base d'herbots com l'alfàbrega o el pachulí (té collons el nom, el que se'l va inventar l'haurien de penjar pels ous).

La chaconita n'està encantada!

Es veu que la presentació ha sigut d'allò més entretinguda, tot i que a l'arribar els periodistes han hagut de demanar al responsables del local de la rosa que obrissin les finestres perquè l'ambient era irrespirable.Potser era una metàfora de la situació al nostre pais?, volen fer com aquella mena de gent que quan porta deu dies sense dutxar-se es pensa que posant-se un litre de colònia desapareixerà la pudor?.El millor de tot, l'intent d'identificar cada ingredient amb una "virtut" dels socialistes: que si la justícia, que si el treball, que si l'enteniment, ... poca feina se'n diu d'això.

Ja ho saben, si volen triomfar en aquesta vida han de tenir el seu propi perfum.


Última hora!: pels interessats en les primeres dames de la política internacional, només volia dirbrus que el Sarko i la Bruni ja s'han casat, segons veig en el fulletó aquest de l'enllaç.Aquí llenço el guant per qui tingui el valor de fer-ne un post.Apa.

dijous, 10 de gener del 2008

Fascicles nostàlgics que fan vomitar

No se si és una percepció personal però últimament corren moltes col·leccions de fascicles que intenten explotar la imatge que cualquier tiempo pasado fué mejor, com "Los años del NO-DO" o l'últim, sobre "Las lecturas de cuando éramos niñas".Millor de què? és que es vivia millor en plena dictadura? qui es podia permetre el luxe de viure bé? ... uns quants afortunats.Només van per ells aquests fascicles, o és que la majora de la gent és tan estúpida per oblidar les penúries i autoconvencers que vivien de puta mare?


Només de veure-ho em venen basques


Per sort, jo vaig néixer poc abans que es morís el fill de puta del dictador i tot i així no recordo amb una nostàlgia dolça la meva infantesa, no perquè no estigués bé, perquè en general quan sóm petits només pensem en jugar i passar-nos-ho bé, però no vull tornar al Libro gordo de Petete ni a altres estúpideses.Perquè llavors no és vivia millor, no ens autoenganyem.O és que ara trobariem normal estar 3 setmanes (tres!!) sense llum, escoltant la ràdio a piles i il·luminant-nos amb espelmes? hi estariem disposats? suportariem dutxar-nos dos cops per setmana i tenir només dos canals de televisió?

No, definitivament el passat no va ser millor, i tots aquests col·leccionables que intenten crear-nos un fals passat de comte de fades se'ls poden fotre pel forat del cul, sense treure-hi el cartró ni res.

dimarts, 8 de gener del 2008

Puta grip


Ja fa dos dies que l'arrossego, i si no fós perquè estic a l'atur, encara li hauria donat la benvinguda amb els pulmons ben oberts...

diumenge, 6 de gener del 2008

Sweet garota o'mine

Sant Feliu ens esperava i avui ha sigut el dia.Mes de gener, garotes al canto.Que una cosa dura i plena de punxes es pugui arribar a menjar sembla absurd (i moltes vegades ho és) però el premi que trobes a dins, i més si te les porten obertes i t'evites que et quedin les mans com un colador, és inqüestionable.A molts potser us semblarà una marranada, però pels que no les han tastat ho podriem considerar una "mousse de mar", i és que és d'aquelles coses que, o t'agraden molt o les detestes.Plenes i saboroses, amb pa o directament de la cullereta, qualsevol manera és bona a l'hora de degustar aquesta delicatessen.



Si us plau, no us ho perdeu, no us podeu morir sense tastar-les.

divendres, 4 de gener del 2008

La sisí

Avui, després de dos dies de mal temps i veient que la roba bruta s'acumulava, m'he vist forçat a recuperar de les profunditats de l'habitació dels trastos un aparell que pels que no disposem de la tecnologia en forma d'assecadora ens transforma la casa en una parada de mercat de calçotets i samarretes de segona mà.La sisí, aquest invent de nom amb orígen desconegut que bé podria haver tingut altres utilitats...

- Com a antena de banyes pel televisor, tot i que la seva mida desproporcionada (a menys que es disposi d'un plasma de 50 polzades) fa que en perilli l'equilibri, a més de ser poc estètic.

- Per penjar-hi els tomàquets de sucar, prèviament arrebossats en sofre per evitar-ne la pudrimenta.

- Com a graella per fer carn a la brasa i/o torrades en sortides campestres amb els amigots (en aquesta situació, s'aconsella ferventment retirar amb antelació el plàstic que recobreix l'estructura metàl·lica, excepte en el cas que es desitgi obtenir una aroma més urbana).

- Pels més ecologistes, en substitució de l'arbre de nadal orgànic.Té l'avantatge que no malmet el medi ambient i a més es pot reutilitzar cada any.Les bombetes que si posin hauran de ser d'una potència no superior a 1W.

- Com a tanca per evitar que t'entrin gitanos a robar les cebes a l'hort.Si s'utilitzen somiers de molles, perquè no sisis?

- Construir una Torre Eiffel a escala 1:100 per a tenir com a decoració a l'entrada de casa i sorprendre les visites en el moment d'obrir la porta.En aquest cas es requereix certa habilitat en la forja per no acabar obtenint el núvol de'n Tàpies.

dimarts, 1 de gener del 2008

El primer post de l'any


Salts d'esquí

Ressaca


Que
tingueu
tots un bon
any